top of page
  • geirtommyhoset4

Det beste av det beste av lokal lokalmat!

Oppdatert: 25. mar.For 12. året på rad ble matfestivalen MATSTREIF arrangert den første helgen i september. Den arrangeres som en årlig begivenhet av Innovasjon Norge på oppdrag fra Landbruks- og matdepartementet.


Lene Thorsen og Geir Tommy Hoset i Innsikteriet tok veien ned på Rådhusplassen og Kontraskjæret i Oslo for å se hva Norges største matfestival hadde å by på.

Og vi ble ikke skuffet. Her bugnet det mildt sagt av store og små utstillere. Alle med samme formål for øyet – å øke entusiasmen, kunnskapen og ikke minst gleden rundt norsk mat og drikkekultur. I overkant av 200 utstillere innen alt fra kjøtt-,  fisk-, mel- og meieri, sjokolade og drikke produkter. Her var produsenter, foredlede, tilbydere og tilbedere av norske kvalitetsvarer.


På åpningsdagen var vi langt fra alene. Det var et hav av matentusiaster – både store og små – tilstede for å se, kjenne, høre og smake seg gjennom boder med det beste Norge har å by på av kvalitetsvarer og spissede spesialiteter.

”Vår Visjon er at MATSTREIF skal være Norges viktigste møteplass for kvalitetsbevisste lokalmat- og drikkeprodusenter. Matstreif 2016 skal dessuten ha fokus på kunnskapsdeling både mot forbruker og mellom produsent og salgsledd/restaurant.” – Innovasjon Norge

Vi fikk selv erfare utstillernes kunnskapsdeling og brennende entusiasme for det de jobber med. Et engasjement vi kjenner igjen og føler et slektskap til som en spisset kunnskapsleverandør av forbrukerinnsikt.

Vi deler gjerne noen av samtalene vi hadde med bl.a. Den blinde ku, Tind, Stølsvidda, Egge gård, Sjokoladehjørna og Det glutenfrie verksted. Foodtruck var representert ved Gutta på Ås.


1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page